Authentiek en zuiverHET VERHAAL
ACHTER IEDER
BIERTJE

De Achterhoek, het meest oostelijke deel van Gelderland. Kenmerkend voor deze regio zijn het coulisselandschap en de gemoedelijkheid. Uiteraard mag de echte Achterhoekse gezelligheid daarbij niet missen. Vaak gepaard met een biertje in de hand.

Om het plaatje helemaal compleet te maken hoort daar uiteraard een echt Achterhoeks biertje bij. Die vind je bij Achterhoeks Genot.
Gebrouwen met lokale ingrediënten zorgt het échte Achterhoekse bier voor een waar genot.

Achterhoeks Genot, omdat we mensen willen laten genieten van echt Achterhoekse bieren. Veur de Achterhoek deur de Achterhoek!

Achterhoeks Genot - Noabers

Zwaar blond bier met een frisse smaak.NOABERS

Het Naoberschap staat hoog in het vaandel bij de Achterhoekers. Elkaar hulp bieden waar nodig, in zowel goede als slechte tijden. Zo af en toe samen een biertje drinken hoort daar ook bij. Met een alcoholpercentage van 8% is het Noabers biertje een zwaar blond bier. Maar met een licht bittertje en een frisse smaak een echte doordrinker. Om samen met de Noabers te delen!

Achterhoeks Genot - Vaak Bu'j Te Bang

Volle en zoete tripelVAAK BU'J TE BANG

Iets wat menig Achterhoeker regelmatig roept: vaak bu’j te bang. Niets is minder waar natuurlijk. Voor dit biertje hoef je echter niet bang te zijn. Deze volle, zoete tripel is zacht en fruitig van smaak, maar met zijn heel lichte zuurtje een lekkere Achterhoekse tripel. Durf jij aan deze tripel te beginnen? Dan weet je zeker dat je een ware doordrinker te pakken hebt.

https://achterhoeksgenot.nl/wp-content/uploads/2021/06/Achterhoeks-Genot_Duuster-grei-quadrupel-1-scaled.jpg

Een donkere QuadrupelDUUSTER GREI

Met een hoog alcoholpercentage van 10% wordt duuster bier vooral gedronken in de donkere tijd van het jaar, maar eigenlijk is het altijd lekker. Zoals de naam van deze Quadrupel al doet vermoeden is het bier donker van kleur, maar zeker niet van smaak. Gebrouwen met écht Achterhoekse mout heeft dit biertje een zoete smaak met lichte tonen van drop.

Met passie en plezier gebrouwenPROEF DE ACHTERHOEK

Limited edition Americam Pale Ale
The wasted pit viper plans an escape from a rolling rock near a mating ritual the stein beyond the power drill drink. When you see the paternal Long Trail Ale.
Limited edition Golden/Summer ale
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment. Iterative approaches to corporate strategy foster workspace.